Amikor a sütemény vidám, és mosolyt csal az arcunkra. Már készítés
közben mókázás van, és megy a különböző színek variálása. Ha van a környékünkön
aprónép, mindenképpen vonjuk be őket a készítésbe.
Elkészítési idő: 30-35 perc
15 dkg sima liszt
12 dkg vaj
5 dkg barnacukor
1 tojás
2 g sütőpor
1 csipet só
drazsé a dekoráláshoz
1. Melegítsük elő a sütőt 170 fokra. Keverjük habosra a tojást, a
cukorral. Adjuk, hozzá a lisztel összekevert sütőport, a sót és keverjük össze.
2. Kanállal, sütőpapírral bélelt sütőlapra adagoljuk. Hagyjunk közte
helyet, mert sütés közben szépen elterül. Dekoráljuk belenyomott
drazsészemekkel, és tegyük a forró sütőbe 12-15-percig süssük, hagyjuk a
lemezen langyosra hűlni, majd tegyük rácsra.
Jó étvágyat hozzá!
Max
A recept nyomtatott változata a Kedvenc Gasztro rejtvény magazinban
jelent meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése