Egy desszert, ami nem tömény édes, inkább könnyed, szinte habos. A
gyümölcs mirelit, és mire fogyasztjuk, a csoki krémet langyosra hűti, felolvad
annyira, amennyire szükséges. Érdemes a csokoládékkal és a gyümölcsökkel is
játszani.
Elkészítési idő: 15-20 perc
50 dkg (mirelit) nyári gyümölcskeverék
15-20 dkg fehér csokoládé
1,5-2 dl tejszín
15-20 dkg zabkeksz
1. A mirelit gyümölcsöt vegyük elő, s öntsük ki egy tálba, 8-10 percre.
2. Melegítsük meg a tejszínt, törjük bele a csokoládét és olvasszuk
fel.
3. Törjük nagyobb darabokra a zabkekszet. A tálak aljában osszuk el a
gyümölcsöt, arra a kekszmorzsát. Kanalazzuk rá a tejszínes csokoládét és már
tálalhatjuk is.
Jó étvágyat hozzá!
Max
A recept a Kedvenc Gasztro
rejtvény magazinban jelenik meg.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése