Este, fáradtan hazaérve a munkából, éhesen, valami finomságra áhítozva.
Ismerős érzések? Nekünk igen, mert jönnek, aztán az úgy ennék valamit, és a ne
parizeres kenyeret együnk mondatok. Itt egy recept arra az esetre, ha ilyen
történne, bár szerintem, ezek után már nem lesz. Hazaérkezéskor a sütőt
elindítjuk, mire összerakjuk a lepényt, már forró is a sütő, és mire a bort
kibontjuk hozzá, már meg is sült.
Elkészítési idő: 15-20 perc
8 tortilla lap
3-4 evőkanálnyi paradicsompüré
15-20 dkg szeletelt Gusztahús paprikás
vastagkolbász, szalámi, vagy sonka
20 dkg reszelt félkemény sajt
szárított oregánó, bazsalikom
1. Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Ízesítsük a paradicsompürét a
zöldfűszerekkel.
2. Kenjük meg a tészta lapokat a paradicsompürével. Helyezzünk rá a
szalámiból, majd borítsuk be a reszelt sajttal.
3. Tegyük a forró sütőbe, és 5-6 perc alatt süssük ropogósra.
Jó étvágyat hozzá!
Max
A recepthez a szalámit a Gusztahús
segített kiválasztani, köszönjük!
A recept a Kedvenc Gasztro
rejtvény magazinban jelenik meg.
1 megjegyzés:
Zseniális :-) A bevezető szöveg is :-)))
Be fogjuk vizsgálni, nagyon úgy látom!
Megjegyzés küldése