tag:blogger.com,1999:blog-8422016736118565996.post6071259255443401352..comments2023-02-25T19:41:52.287+01:00Comments on Tanulj meg sütni!: Bagett célkeverékből, azaz ezt is ki kell próbálniMax Gastrohttp://www.blogger.com/profile/07232086578493909766noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-8422016736118565996.post-83805463778457572792013-02-24T09:18:50.032+01:002013-02-24T09:18:50.032+01:00Amikor mi vettük a lemezt, akkor ez volt a legjobb...Amikor mi vettük a lemezt, akkor ez volt a legjobb ajánlat, és miután partneri kapcsolatban vagyunk, így mindenképpen ezt választottam. Igen, teljesen más az állaga a lemezen sütéstől.Max Gastrohttps://www.blogger.com/profile/07232086578493909766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8422016736118565996.post-75369629267333039472013-02-13T17:44:03.140+01:002013-02-13T17:44:03.140+01:00Határozottan jobb az állaga, a külseje a bagettsüt...Határozottan jobb az állaga, a külseje a bagettsütő lemeztől és sosem ragad le benne!! Én is nagyon régóta ácsingózok egy ilyen tepsire, viszont én a Gastroshoposat drágának találtam:(, viszont rábukkantam egy siófoki cégnél (Gastrocentrum) egy sütőlemezre, olcsóbban és ráadásul 4 bagett fér el rajta:).Szilahttps://www.blogger.com/profile/00691690256612686181noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8422016736118565996.post-66775103105301304542012-09-27T08:43:48.042+02:002012-09-27T08:43:48.042+02:00Lyukacsos az anyaga, jobban átsül, másképpen visel...Lyukacsos az anyaga, jobban átsül, másképpen viselkedik benne a tészta.Max Gastrohttps://www.blogger.com/profile/07232086578493909766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8422016736118565996.post-63250676947032336622012-09-27T08:00:17.124+02:002012-09-27T08:00:17.124+02:00Jobb az állaga? Erre vajon van kézzelfogható magya...Jobb az állaga? Erre vajon van kézzelfogható magyarázat?4Gyerekhttps://www.blogger.com/profile/18063541367274788419noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8422016736118565996.post-44404896101813978212012-09-18T20:29:49.655+02:002012-09-18T20:29:49.655+02:00Én imádom! Jobb az állaga benne, és 0,5 kg lisztbő...Én imádom! Jobb az állaga benne, és 0,5 kg lisztből 3 szép bagett készülhet.Max Gastrohttps://www.blogger.com/profile/07232086578493909766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8422016736118565996.post-58496954712682566422012-09-18T19:50:19.263+02:002012-09-18T19:50:19.263+02:00Érdemes megvenni ezt a sütőformát ? Szívesen sütö...Érdemes megvenni ezt a sütőformát ? Szívesen sütök bagettet, ketten vagyunk, nem eszünk sok kenyeret. Lefagyasztom a pluszt.<br />gondaanyuhttps://www.blogger.com/profile/04932198504138499645noreply@blogger.com